Vielä kerran Café Pause -podcast palaa ääneen bonusjakson muodossa. Siinä pohdin yhdessä ystäväni Leena Salmen kanssa, mitä maailma oikein tarvitsee. Hän on myös Human Designin mukaan Reflektori. Se on myös asia, joka on tuonut meidät toistemme elämään ja nyt myös saman mikrofonin äärelle. Äänitysongelmien myötä se tapahtui ihan konkreettisesti: puhuimme samaan mikrofoniin. Alussa puhumme muutamalla sanalla reflektoriudesta, mutta muuten jakso ei pohjaudu Human Designiin. Enemmänkin pohdimme, miten tämän maailman tulisi muuttua.

Syntyy keskustelu, jossa puhumme niin rakkaudesta, itsetuntemuksesta kuin hyväksymisestäkin. Siitä, miten meidän olisi hyvä pyrkiä ymmärtämään toisiamme ja erilaisuuttamme. Toisaalta puhumme siitä, kuinka luomamme rakenteet eivät välttämättä enää palvele ihmisyyttä ja ehkä ne tulisi rakentaa uudestaan. Niin, että huomioisimme paremmin kunkin yksilön vahvuudet ja sen myötä pääsisimme loistamaan. Ehkä siten myös yhteistyö helpottuisi. Kaiken takana on hyvä itsetuntemus, joka auttaa rakentamaan omannäköistä elämää ja samalla suhtautumaan toisiin ihmisiin rakkauden kautta.

Café Pause jatko

On kuin tämä keskustelu Leenan kanssa kokoaisi hienosti yhteen kaiken sen, mistä Café Pausessa on tänä keväänä ollut kyse. Maailma tarvitsee rakkautta ja inhimillisyyttä. Hyväksyvää suhtautumista toisiimme ja erilaisuuteemme. Sitä olen halunnut sanoa. Mitä seuraavaksi, jatkuuko Café Pause? Jossain muodossa kyllä, vielä en tiedä, että miten. Olen tullut tietoiseksi siitä, että haluaisin tekemiseeni lisää visuaalisia elementtejä ja ne luonnollisesti podcastista puuttuvat. Kun tiedän, kerron siitä ensimmäisenä Instagram-tililläni ja myös täällä blogissa, jossa palaan enemmän tekstin tuottamiseen.

Kiitos, että olet ollut mukana. Kiitos, että olet. <3

Kommentointi on suljettu,