MINÄ

Minussa elää unelma maailmasta, jossa ei olisi uupumusta. Ainakaan siksi, ettemme osaisi suojata itseämme siltä ajoissa. Toisin sanoen unelmani on maailma, jossa voimme toteuttaa itseämme, olla oma itsemme ja nauttia elämästä. Siksi ajattelen, että meidän tulisi puhua vieläkin enemmän tunteista, mielen hyvinvoinnista, elämän merkityksellisyydestä ja arvoista. Sekä siitä, miten elämä keskustelee näiden kanssa, joka päivä.

Tätä unelmaani edistän yritykseni Cocomindin myötä valmentajana ja puhujana, Oivalluttajana. Mutta sitä samaa missiota haluan vahvistaa tämän blogin myötä. Olen aiemmin kirjoittanut blogia niin yksityishenkilönä kuin valmentajan roolissa. Puhtaasti oman nimen alla ajatusten tarjoileminen on minulle kuitenkin uutta: vaikka oivalluttaja-minäni on kiinteä osa minua – se todella olen minä – se on kuitenkin tuonut mukanaan tietyn näkökulman. Tai ainakin alitajuiset rajoitukset siihen, kuinka paljon voin omasta kokemuksestani kirjoittaa.

Tässä blogissa haluan tarkastella asioita myös hieman kevyemmin. Enemmän havaintoihin ja elämyksiin kuin puhtaasti teoriaan perustuen, vaikka se kaikki mitä koko ajan opin kirjoista lukemalla ja podcasteja kuuntelemalla vaikuttaakin sisältöön. Henkilökohtaisemman lähestymistavan myötä kirjoituksien joukkoon eksynee myös tarinoita siitä mitä näen ja koen, kun maailmaa ja omaa elämääni ihmettelen. Blogin tavoite on kuitenkin sama kuin ennenkin: tarjota sinulle virikkeitä ja työkaluja, joskus myös vertaistukea oman pohdiskelusi tueksi.

Minun maailmaan mahtuu itseni tutkiskelun ja mielen opiskelun lisäksi juoksemista ja ompelua, kokkailua ja tapahtumien järjestelyä, valokuvausta ja kaiken kauniin ihmettelyä. Ne vilahtavat myös mukana teksteissä.

Tehdään yhdessä tästä elämästä ja maailmasta armollinen, inhimillinen – paikka, jossa voimme elää omana itsenämme ja tuntea onnea!